Ποιοι Είμαστε

Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε την εταιρεία μας, τις αξίες μας και τη δέσμευσή μας στην ποιότητα.

MITOS DISTILLERY

Η ιστορία μας

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 από τον Δημήτριο Μήτο. Από παιδί στα πατητήρια και τις ζυμώσεις έμαθε από νωρίς τα μυστικά του ρακοκάζανου από τους παππούδες του. Έτσι γεννήθηκε μέσα του η επιθυμία να έχει μια μέρα το δικό του αποστακτήριο και με αρωγό την τεχνολογία να βάλει σε μπουκάλι την γνώση των παλαιών.

Οι ποικιλίες ροδίτης και μοσχάτο Αμβούργου συναντήθηκαν και έδωσαν τα στέμφυλά τους για να παραχθεί το τσίπουρό μας, ακλουθώντας πιστά την οικογενειακή παράδοση.

Οι αμπελώνες βρίσκονται στις Παπαδάτες Πρεβέζης και 10 χλμ. από κει, στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μας οι οποίες σύντομα θα είναι ανοιχτές στο κοινό και επισκέψιμες κατόπιν συνεννοήσεως.

MITOS DISTILLERY

Τα Αμπέλια μας

Οι αμπελώνες μας βρίσκονται στις Παπαδάτες Πρεβέζης και στο Ριζοβούνι. Τα πλούσια εδάφη και το μικρόκλιμα της περιοχής δίνουν ποιοτικά σταφύλια και κατ επέκταση εξαιρετικής ποιότητας στέμφυλα. Ο τρύγος γίνεται χειρωνακτικός και τα στέμφυλα μετά την ολοκλήρωση της αλκοολικής ζύμωσης οδηγούνται άμεσα προς απόσταξη. Έτσι διασφαλίζονται τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά που περνάνε στο απόσταγμα και από κει στο ποτήρι σας

MITOS DISTILLERY

Το Αποστακτήριό μας

Το αποστακτήριο διαθέτει έναν υπερσύγχρονο άμβυκα πολλαπλής απόσταξης ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και διασφαλίζει την παραγωγή αποσταγμάτων ποιότητας.