Γαστρονομικά Παντρέματα
Τσίπουρο με σαλάτα εποχής: δροσερά πράσινα λαχανικά, φρέσκα σύκα και ανθότυρο με φρέσκο ελαιόλαδο, μπούκοβο και ανθό αλατιού
Τσίπουρο με τσιπούρα λιαστή
Τσίπουρο με πεπόνι και προσούτο
Τσίπουρο με γαρίδες στη σχάρα
Τσίπουρο με αρμυρίκια και μαριναρισμένο γαύρο
Τσίπουρο με γλυκό του κουταλιού σταφύλι, με χαλβά σιμιγδαλένιο, με καρυδόπιτα της μαμάς, αλλά και με μους σοκολάτας
Τσίπουρο με χυμό πορτοκαλιού και μπόλικο πάγο
Τσίπουρο με ανθό αλατιού στα χείλη του ποτηριού και λαίμ
Πολλές οι επιλογές ακόμη περισσότεροι οι συνδυασμοί. Αρκεί να το τολμήσετε